Barn-oas.nu

Tv underhållning för hela familjen i vår

Äntligen börjar våren komma och med det massa roliga tv program för hela familjen! Varför inte poppa popcorn och kura upp er i soffan framför tv. Här kommer några som kan vara värda att skriva upp i almanackan när dem är:

Let´s Dance

Vi känner ju nästan alla till Sveriges Tony Irving som är domare i Let´s Dance. I år får även David Hellenius sällskap av Tilde de Paula Eby som de två programledarna. Varje år så tävlar mellan 10-12 deltagare. De deltagande är kända på olika sätt, tex programledare, författare, sångare och så vidare. Varje program så röstar domarna på en dans som deltagaren framfört men även tittaren får framföra sin röst och ringa och rösta på sin farovit så den får hänga kvar till nästa vecka. Bland annat så kommer Dominika Peczynski, Anja Pärson, Anders Övergår, Stina Wollter, Torsten Flink och Ellen Bergström att medverka i år!

Talang

I år är äntligen Talang tillbaka, och detta året så är det Kristina ”Keyyo” Petrushina och Pär Lernström som är programledarna. Som jury har vi inte mindre än Alexander Bard, Karin ”Kakan” Hermansson, David Batra och LaGaylia Frazier. I talang så har alla möjlighet att vara med, allt från trollkarlar, gymnaster, sångare till mimiker, komiker och musiker. Så detta program borde kunna intressera alla i familjen på något sätt. Bland annat så har vi fått den otroliga sångerskan Zara Larsson genom Talang då hon 2008 vann hela tävlingen när hon sjöng en Celine Dion låt.

Melodifestivalen

Så har vi ju förstås det årliga, traditionella Melodifestivalen som man bara inte får missa! I år har Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson fått äran att leda hela kalaset. De fyra deltävlingarna kommer att hållas i Göteborg, Malmö, Växsjö och Skellefteå. Sedan kommer andra chansen vara i Linköping och sist men definitivt inte minst finalen i huvudstaden Stockholm. Bland annat kommer artister som Charlotte Perrelli, Ace Wilder, The Fooo Conspiracy, Benjamin Ingrosso, Loreen och Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia att tävla om första platsen och chansen att få uppträda i Kiev i Ukraina då Jamala vann förra året för Ukraina med låten 1944. Förra året så bettade flera på olika bettingsidor om vilka som skulle gå vidare i de olika finalerna och vem som skulle vinna hela tävlingen. Och även i år så kan man ta tillfället i akt och kanske ro hem lite pengar i fickan när man bettar om vilket bidrag som ska vinna antingen olika deltävlingar och även hela finalen sen.