Barn-oas.nu

Om BarnOas.nu

Välkommen till min blogg som handlar om livet med barn. Att vara förälder är en konst och på min blogg vill jag att du ska hitta tips, råd och inspiration – inte bara för att överleva som förälder utan för att leva som det.

Barnuppfostran

En av manga saker vi föräldrar funderar på är barnuppfostran. Vilka regler ska man sätta upp? Hur gör man I trotsåldern? Hur har andra gjort? Här hoppas jag kunna ge dig en del tips både kring hur jag själv tanker men också bra exempel på hur andra gör eller har gjort. Det är inte alldeles enkelt och att få råd och inspiration från andra kan betyda mycket.

Om BarnOas.nu

Handla till barnen

Under barnens uppväxtår är det mycket som ska skaffas eller köpas. Det är allt ifrån barnvagn och kläder till teknikprylar och saker till fritidsintressen för de lite större barnen. Det är verkligen en djungel av butiker, både på nätet och ute på stan, och på min blogg kommer jag dela med mig av mina bästa erfarenheter och köpråd.

Barn och mat

Ett av mina stora intressen är matlagning och det kommer verkligen till nytta när man är förälder. Själv var jag ganska enkelspårig i min matlagning innan jag fick barn men har verkligen fått tänka i nya banor sedan dess. Och som förälder handlar det inte bara om att laga bra mat – man vill ju verkligen att den ska vara näringsrik, uppskattad och inte innehålla massa dåliga smakförstärkare med mera. På bloggen kommer du hitta mina favoritrecept och det som fungerar bra hemma hos oss. Jag kommer bjuda på recept gjorda både för vardagen, fredagsmyset och de lite mer festliga tillfällena då barn finns i närheten.

Om BarnOas.nu

Resor och utflykter

Som förälder får man också skaffa sig en hel del nya vanor när det kommer till resor och upplevelser. Att ge sig ut och tågluffa eller åka på spännande äventyrsresor kanske inte är det man kan fortsätta med. Men det finns otroligt mycket andra saker man kan göra och vad man då ska tänka på. Vi gör ofta utflykter, åker på resor och gör saker ihop hela familjen. Jag kommer att skriva både om platser vi varit på, utflyktstips men också självfallet vad man ska tänka på när det gäller val av resmål, packning och annat som gör att era utflykter och semestrar blir riktigt minnesvärda.

Jag hoppas du ska trivas på min blogg och att den både kommer ge dig inspiration, glädje och idéer som du kan ha nytta av.